Zlato veze mladší přípravka z eOn Cupu v Břestku - aktualizováno

21.06.2015 18:06

MiRaVa opět udeřila a ukázala svou sílu, kdy v konkurenci 22-mužstev na eOn Cupu v Břestku porazila ve finále 1.FC Slovácko dívky a postupuje do Velkého čtyřdenního finále. Hoši děkujem! Hoši děkujem! Více uvnitř článku

Vítězná sestava:

Tomáš Kundrata, Petr Václavík, Patrik Škrovánek, David Koplík, Ondra Brhel, Sebastian Toman, Matěj Lamáček, Adam Krist, Martin Popelka, Jan Hřebačka, Šimon Příkazský, Šimon Kordula, Šimon Luňák.

Naše výsledky:

MiRaVa:  Bystřice pod Hostýnem      5:0    (Toman-2, Brhel-2, Kordula-1)

MiRaVa:  Strání                1:1    (Toman-1)

MiRaVa:  Zlechov                9:0    (Toman-2, Škrovánek-2, Kordula-2, Brhel-1, Popelka-1, Václavík-1)

MiRaVa:  Malenovice          6:1    (Toman-1, Škrovánek-4, Brhel-1)

MiRaVa:  Slovácko dívky      2:2    (Toman-2)

MiRaVa:  Loukov                  8:0    (Toman-2, Škrovánek-2, Kordula-1, Brhel-1, Popelka-1, Koplík-1)

MiRaVa:  Otrokovice            3:0    (Toman-2, Škrovánek-1)

semifinále:

MiRaVa:  Kyjov                     1:0    (Toman-1)

finále:

MiRaVa:  Slovácko dívky      4:0    (Brhel-2, Koplík-1, Toman-1)

 

Nejlepší hráč turnaje:

Sebastian Toman

Naši sopupeři ve Velkém finále

Hodnocení trenéra P. Vacenovského:

Břestek E-On cup 22 týmů

Do bojů v základní skupině jsme šli s cílem skončit do třetího místa a zajistit si účast v nadstavbové části turnaje.

V pětičlenné skupině byl naším prvním soupeřem tým Bystřice pod Hostýnem. Po solidním výkonu a taky díky vydařenému začátku utkání, kdy jsme za 3 minuty vedli 2:0 jsme pak dovedli zápas k přesvědčivému konečnému vítězství 5:0.

V dalším zápase nás čekal houževnatý soupeř ze Strání, Důraz a pohyb protihráčů nám dělal problémy, přesto jsme se ujali vedení 1:0. Toto se nám ale bohužel nepodařilo udržet až do konce, soupeř po rychlé akci vyrovnal na 1:1 a přišla první ztráta bodů v turnaji.

Třetí zápas ve skupině - Zlechov.Tady jsme si znovu zvedli sebevědomí a nastříleli soupeři 9 branek. Konečný výsledek 9:0 nás znovu posunaoval do boje o přední příčky v základní skupině.

Pokud jsme chtěli postoupit bylo nutné v posledním zápase skupiny bodovat. Kluci zabrali, soupeře z Malenovic vůbec nepustili do hry, zvítězili 6:1 a tak i díky zaváhání Strání postupili do dalších bojů z prvního místa ve skupině.

Do nadstavbové části jsme si nesli 4 body za výhru a remízu ze základní skupiny. Čekali nás vzestupně soupeři, kteří se umístili na 1 až 3 místě skupiny D.

Třetím týmem skupiny D byl Loukov. Na rozjezd v nadstavbové skupině to byl příjemný soupeř - v pohodovém tempu jsme dokázali zvítězit 8:0.

Holky ze Slovácka ročník 2004 už byl tvrdší oříšek. Opět důraz soupeře, tvrdá a přesná střelba nám neseděla a tak jsme nakonec byli rádi z remízu 2:2 a důležitý bod do tabulky.

Poslední utkání a taky boj o přímý postup do semifinále jsme odehráli proti klukům z Otrokovic, kteří na turnaji doposud předváděli pohledný rychlý kombinační fotbal s přesným zakončením. Naši kluci ale po taktické stránce utkání zvládli, dokázali že i když mají nůž na krku tak umí zabrat a porazili Otrokovice 3:0. To znamenalo postup do semifinále z prvního místa proti celku z druhé skupiny, který byl Kyjov.

 

V semifinále jsme znovu poctivým a odpovědným výkonem hráčů na všech postech dokázali zvítězit 1:0 a tak nás čekalo finále opět proti holkám ze Slovácka, které si vdruhém sf poradili s Moravou.

 

Ve finále jsme už věděli co nás čeká, přistoupili jsme k němu s větším nasazením a bojovností a s důrazem a přesností v koncovce. S vydolováním zbytku posledních sil jsme přesvědčivě zvítězili 4:0 a tak mohla po závěrečném hvizdu rozhodčího propuknout naplno obrovská radost  všech hráčů, trenérů i rodičů, kteří celý turnaj neúnavně hnali kluky za vítězstvím.

 

Kromě medailí poháru a sladých odměn si kluci vybojovali účast na velkém čtyřdenním finále za účasti ligových týmů, které bude na podzim v Roudné u Českých Budějovic.

Další fotky z turnaje najdete na rajčeti.