Hodnocení podzimu 2014

27.10.2014 18:58

Podzimní sezóna je právě u konce a je čas na její celkové zhodnocení. V Okresním přeboru nás nikdo neporazil. Naše výsledky jsou až neuvěřitelné. Celkem jsme vstřelili 193 branek a obdrželi jsme jich jen 16. V pěti utkáních jsme dokonce nedostali ani gól! Další statistiky našeho týmu jsou k nahlédnutí zde.

V Krajském přeboru JmKFS jsme se usadili v horní části tabulky, máme po podzimních kolech z 12 utkání celkem 9 vítězství, jednu remízu a pouhé dvě prohry. Na jaře budeme pokračovat a vzhledem k tomu, že jsme ještě nehráli s mnohými mužstvy z dolních pater tabulky, tak by se nám mělo podařit tento úžasný trend udržet. Jaká pověst nás předchází si můžete přečíst na stránkách našich soupeřů: "Kvalitu okresního soupeře známe velmi dobře a i přes naši snahu nedokážeme čelit rychlosti a důrazu hráčů MIRAVY. V těchto zápasech se vždy mohou vytáhnout naši gólmani a i dnes se oba činili! Ostatní hráči nechali na hřišti maximum svých sil a ze hřiště i přes prohru 0:12 mohli odcházet se vztyčenou hlavou. Škoda jen, že se nám nepodařilo aspoň jednou skórovat." Trenéři: Michal Bíza, František Mazuch týmu RSM Hodonín po utkání s námi v Brně Líšni. Všechny výsledky a pořadí Krajského přeboru JmKFS najdete tady.

Za zmínku stojí také fakt, že se nám v našem Miniturnaji Megatýmů podařilo porazit kluky z přípravky týmu 1.FC Slovácko, soupeře, kterého jsme nikdy v naší krátké fotbalové historii dosud neporazili. Výsledek 1:0 byl sice hubený, ale o to cennější. Po 20 minutách našeho vzájemného duelu jsme zaslouženě vyhráli brankou Ondry Krista.

Během podzimní části jsme odehráli také spoustu vyrovnaných utkání s velmi kvalitními celky jako jsou FK Senica, RSM Hodonín a Sparta Brno. Po letošní podzimní části se tedy opravdu nemáme za co stydět.

HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM!