Turnaje našich přípravek se náramně vydařily

01.02.2015 16:19

Neuvěřitelným ziskem bodů a obrovským úspěchem skončily všechny námi pořádané turnaje Okresní halové ligy přípravek. MiRaVa jede! Blahopřejeme všem klukům, kteří na turnajích zabojovali.

Začalo to v sobotu 31.1.2015 na dubňanské hale Želva, kde starší přípravka MiRaVa B obsadila 2. místo na turnaji a poskočila na postupovou pozici. Naše mladší přípravka  MiRaVa B dorovnala ztrátu z předchozích turnajů a srovnala se s ostatními účastníky ve skupině na 10 bodů. Na turnaji rovněž získala stříbrné medaile.

V neděli 1.2.2015 na hodonínské Teze řádila starší přípravka MiRaVa A jako obyčejně a s přehledem získala zlaté medaile. Mladší přípravka MiRaVa A obsadila 3. místo a malinko si zkomplikovala postup do finále. Při rovnosti bodů s FK Mutěnicemi má ale lepší skore i vzájemnou bilanci, tak by se ve finálovém turnaji měla objevit.

Výsledky našich turnajů najdete tady: MiRaVa A starší,   MiRaVa A mladší,   MiRaVa B starší,   MiRaVa B mladší.

A že se turnaje povedly na jedničku ocenili i trenéři jiných mužstev. Tady je například názor trenéra M. Bízy z FK Hodonín: "Je potřeba vyzvednout práci pořadatelského týmu MiRaVa! Perfektní organizace, hodnotné ceny, slavnostní předávání cen za účasti starostů fotbalově sdružených obcí a předsedy OFS pana Ing.Petra Kotáska. Prostě akce na úrovni!"

Hráčům medaile předávali: starostky obcí Vacenovic Ing. Jana Bačíková a Ratíškovic Ing. Bc. Anna Hubáčková a předseda OFS Ing. Petr Kotásek.