25.4.2015 MiRaVa - Mutěnice

25.04.2015 23:35

         Dnes oproti minulému týdnu vyšlo sluníčkové počasí, ne tak tak to bylo u trenéra Vacy. Ranní telefonáty, že jeden hráč má angínu, druhý chytl alergii, třetí leží s kýblem u záchodu..s obavami šel na hřiště..kluci byli tam, věděli, že musí...Dnes bez pomoci přípravky (která hrála souběžně úspěšně kraj)

byl odpískán začátek zápasu. Všichni kluci měli jž za sebou utkání za starší žáky, takže únava a převaha soupeře byla znatelná. Úvodní část zápasu se odvíjela spíš na naší straně, Honza Horáček se snažil ale atak na branku byl silný, hned 2 góly po sobě dostali soupeře do vedení..

       Začátek druhé půle byl stav stejný, ale Mutěnice přitvrdili hned třemi góly..a jakoby to naše kluky probralo.. nevzdávali..tak jak hráli poslední část zápasu, měli hrát pořád ...První úspěšná branka Šimon Ondrouch, další - naše výpomoc - Sebastian Toman...Chyběl nám další čas, jako při hokeji třetí třetina zápasu, protože kluci se ke konci perfektně rozehráli.  Zápas skončil pro soupeře zaslouženě vítězstvím 5:2..